Πολιτική Επιστροφής – Αντικατάστασης

Πολιτική Επιστροφών – Αντικατάστασης

Το κατάστημα lenos.gr σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής/αντικατάστασης είτε επειδή παραγγείλατε ελλατωματικά ή λανθασμένα προϊόντα είτε επειδή αλλάξατε γνώμη, μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του. Σε περίπτωση όπου η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός του ορισμένου χρονικού διαστήματος, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του. Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@lenos.gr.

Δικαίωμα επιστροφής – Αντικατάστασης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επιστροφή ή την αντικατάσταση προϊόντος για τις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Εάν παραλάβατε λανθασμένο προϊόν, κακής ή ελαττωματικής ποιότητας, σε κατεστραμένη συσκευασία από την μεταφορά (εφόσον αυτό δεν έχει τοποθετηθει).

2. Εάν υπήρξε πρόβλημα στην ποιότητα /λειτουργία του προϊόντος το οποίο καλύπεται από την εγγγύησή του.

3. Εάν αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που προμηθευτήκατε από το lenos.gr.

Προϋποθέσεις επιστροφής – αντικατάστασης

Θα πρέπει τα προϊόντα προς επιστροφή/αντικατάσταση να να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν με το σύνολο των εξαρτημάτων του και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα που υπήρχαν να κατά την παραλαβή τους (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.α.).

Τρόποι επιστροφής – αντικατάστασης

Επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κατάστημά μας στη Βέροια στην οδό Πιερίων 137 ή μέσω μεταφορικής. Στην περίπτωση λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα απόστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας. Στην περίπτωση αλλαγής γνώμης τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όροι επιστροφής – αντικατάστασης

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή – αντικατάσταση προϊόντων πρέπει να πραγματοποιείται αυστηρά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών.
Στην περίπτωση όπου κριθεί ότι γίνεται κατάχρηση του δικαιώματος επιστροφής προϊόντων, η lenos.gr έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή τους ακόμα κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής. Τέλος η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει την παρούσα Πολίτικη Επιστροφών – Αντικατάστασης.

Scroll up